fbpx
Torii Travels

Working
Holiday
Tokyo

24.400 kr.

Pakkepris:
24.400 kr.

Hvordan foregår det?

Et eventyr med Working Holiday i Tokyo rummer selvfølgelig et utal af muligheder. Som verdens største by får du alt fra store neonboulevarder og hyggelige købmandsgader til skove af kirsebærtræer og traditionelle haver. Japan byder på en kultur med massevis af fede indtryk. Og vi kan tilbyde dig muligheden for at bo i centrum af det hele – endda med muligheden for at tjene penge samtidigt

Med Working Holiday Tokyo-pakken, der kan vare op til et år, tager man afsted fra Danmark i en samlet gruppe. I Japan kan du få lov at blive indkvarteret billigt i et sharehouse med en masse andre internationale rejsende. Her bliver der taget hånd om dig ift. hjælp med at finde job, få skattenummer, sim-kort og, hvad der ellers skal til for at falde ordentligt til i den japanske hovedstad.

Næste sprogskolestart: 5. juli 2023
(Afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

Opstarter derefter:  5. oktober 2023, 10. januar 2024 og april 2024.
(Alle med afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

Pris: 24.400

Generelt

Pris

*fly til Japan inkluderet

24.400 kr.

Alder

18-30 år 

Varighed

Op til 12 måneder


Visakrav

Dansk pas
Ren straffeattest
Sund og rask

Booking 3 måneder før afrejse

Hvad er inkluderet?

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

I pakken er der inkluderet en énvejs flybillet til Tokyo, hvor der er afhentning i lufthavnen, hvis ankomst er en fredag. Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være lidt uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Ønskes en tur-retur-billet kan dette tilkøbes for et ekstrabeløb (afhængigt af flypriserne for tidspunktet).

I basispakken får du første måneds husleje inkluderet i prisen i en af vores sharehouses. 

Når du ankommer vil du i de første 4 uger gå på sprogskole sammen med andre på samme japanskniveau som dig fra 9.10-12.40 mandag til fredag. Samtidigt med sprogskolen kan du igangsætte jobsøgningen og have job til du er færdig i sprogskole. 

Efter den første måneds husleje, som er inkluderet i prisen, kan du selvfølgelig fortsat blive boende i sharehouset. Huslejen i Tokyo er en af verdens højeste, men vores pakke giver adgang til en billig husleje i sharehouset. Du kan læse mere om bolig og husleje her

Når du ankommer, skal du registreres hos det lokale City Center, som er japanernes svar på borgerservice. Her skal du udfylde en række forskellige dokumenter, hvor du får en guide med, der kan både engelsk og japansk. 

Når du skal ud på det japanske arbejdsmarked skal du selvfølgelig have en bankkonto. Her vil en af vores lokale guider, der kan både engelsk og japansk, følge dig til banken, hvor du får hjælp til at få oprettet en konto. Derudover skal pensionen også afmeldes, da du nok ikke regner med at gå på pension i Tokyo – Her får du også den nødvendige hjælp til at få det gjort korrekt. 

Vi hjælper dig med at få oprettet et japansk telefonnummer på et billigt abonnement, så du både har data og telefontid til din tid i Japan. 

Når du skal til at søge job er der en masse ting, der er nødvendige at vide omkring CV, jobsamtale og helt grundlæggende, hvor du skal søge. Vi hjælper dig på vej, så du ved, hvordan du skal navigere i jobjunglen og søge efter en ny arbejdsplads. Du kan læse mere om jobmuligheder her

Det er meget almindeligt at have sparet en masse penge sammen efter man har knoklet på sin nye japanske arbejdsplads. Herefter tager mange rundt i resten af Japan på en sidste rundtur. Vi kan hjælpe med at arrangere turen og give fifs til, hvilke steder, der kunne være sjove at besøge. 

Pris: 24.400

sprogskole i Tokyo

4 ugers sprogskole er inkluderet i rejsepakken. Når du skal ud at søge job og generelt begå dig i Japan, er det en god idé at kunne lidt japansk. Derfor er der inkluderet 4 ugers japansk sprogskole som forløber den første måned efter du lander i Japan. Så får man både etableret netværk til andre, der vil lære Japan at kende og du får hjulpet dit japanske godt på vej.

 

Du kan læse mere om sprogskolen her:

Send os en mail

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr.

Få et telefonmøde

Du kan booke et møde med os over telefon præcist når det passer dig

Arbejdsmuligheder
i Tokyo

På Working Holiday i Tokyo er det meget almindeligt at få jobs, der ikke kræver meget joberfaring eller et højt japanskniveau. Her er det især jobs som tjener/bartender, børnepasser, engelsklærer/vikar eller lignende. 

Der kommer løbende sjove jobtilbud, hvor det er set, at vores rejsende er blevet alt fra dansklærere til computerspilstestere. 

Du får hjælp og coaching til at finde ud af, hvor du søger jobs, hvordan du skriver et CV, og hvordan du går til jobsamtale. Som rejsende skal du nok få et job i Tokyo, men vær opmærksom på, at det også kræver en indsats fra dig at søge og få et job. Du kan læse mere om jobmuligheder her.

Kamerarulle

Har du husket
din rejseforsikring?

Har du husket rejseforsikring?

Når du er afsted på Working Holiday i Tokyo og arbejder i op til et helt år, så skal der en udvidet rejseforsikring til at dække – Så rejs aldrig uden!

Vi har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, der er vant til at sende Working Holiday-rejsende afsted og er godkendt ift. visumansøgning. 

Så er du godt dækket gennem et helt år i tilfælde af, at noget skulle ske undervejs. 

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 2,5 måned til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om Working Holiday Tokyo

Et Working Holiday-visa er en aftale mellem lande for at kunne udveksle kulturindtryk og samtidigt trække billig arbejdskraft til landet. Visaaftalen mellem Japan og Danmark fungerer således, at visaet er gældende i op til et år, hvor man er frit stillet ift. at arbejde og bo i landet. Du kan læse nærmere om, hvad Working Holiday er her.

Vi har samarbejde med en række såkaldet sharehouses, som er en billig indkvartering i en ellers dyr hovedstad. I huset bor der en masse andre fra hele verden, som man kommer til at dele en hverdag med. Her er der både Dorm Rooms og Twin Rooms. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Working Holiday-jobs er oftest ufaglærte jobs. Her får hoveddelen af de rejsende jobs som eksempelvis tjener, bartender, engelsklærer, børnepasser, model, flyttemænd eller lignende. Du kan læse mere om jobmulighederne på din rejse her.

Når man er afsted på Working Holiday er det ret almindeligt at komme hjem med flere penge end man tog afsted med eller at tage en større rejse rundt i landet til sidst. Lønnen i Japan er en del lavere end i Danmark, men den billige husleje i vores sharehouses gør det muligt at spare penge sammen samtidigt med at du er på eventyr. 

I princippet så kan man godt klare foranstaltningerne selv; men det er lidt sværere forhold i Japan sammenlignet med eksempelvis Working Holiday i Australien, New Zealand eller Canada. Og der er et par gode grunde til, hvorfor det kan være lidt en udfordring i Japan at klare helt alene.

  1. Japanerne er ikke særligt gode til engelsk.
   At oprette en bankkonto, registrere sig på det japanske borgerservice og generelt at have kontakt med myndighederne i Japan kræver et ret højt niveau af Japansk og en forståelse af, hvordan tingene foregår i Japan.
  2. Kulturelle forskelle mellem vesten og Japan. 
   Der er store kulturelle forskelle på Japan og Danmark.  Japan har bunkevis af kutymer og normregler, (eksempelvis når du skal gå til jobsamtale) som vi slet ikke er vant til i Danmark, men er enormt vigtige for japanere.
  3. Tokyo er en stor by og alene kan det være svært at bygge netværk.
   Da de fleste japanere ikke er særligt gode til engelsk, kan det være rart at have et netværk af andre internationale rejsende. 

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!