fbpx
Torii Travels

Vi er
Torii
Travels

kærlighed for at rejse

Vi elsker nye kulturer, vilde oplevelser, god mad og spændende mennesker; vi elsker bare at rejse. I Torii Travels kan vi, ud over Japan, tælle 60 besøgte lande på tværs af 6 kontinenter – Og vi glæder os til de næste 60.

Derfor har det altid ligget os helt naturligt at hjælpe andre afsted på samme eventyr, som vi selv har haft fornøjelsen af. Rejser du med os, er vi med dig hele vejen for, at du kan få lov at bo og arbejde i fantastiske Japan. Så har du overskud til at lære et nyt sprog, være på eventyr og mærke kulturen helt tæt på!

Det mener vi, er de største værdier ved at rejse.

Torii Travels
Sabbatår job
Izakaya Working Holiday
om os - torii travels

Vores Historie

Før vi begyndte at hjælpe unge danskere afsted på eventyr, havde vi selv en drøm om at opleve noget helt specielt i vores sabbatår. At kunne fortælle en sjovere historie end om en charterferie til Spanien eller om oplevelsen af at bo på lidt for varme hostels i Vietnam. Derfor tog vi som friske studenter valget om at bo i Japan for at prøve noget unikt og få den fulde oplevelse. De oplevelser og minder, som turen gav os med hjem i sin tid, har været så fede, at vi nu arbejder for at kunne give lige så fantastiske rejseminder til andre unge, som vi selv fik. 

Og vi håber at kunne hjælpe dig afsted på det næste store eventyr!

Mød Stifterne

Anders Thomsen - Torii Travels

Anders K. Thomsen

Siden jeg var helt lille, har det at rejse fyldt meget i min familie. I mit voksne liv er jeg kun blevet endnu mere nysgerrig på alle de steder, som jeg endnu ikke har fået fornøjelsen af at opleve.

Men af alle de fantastiske rejser er der ingen tvivl om, at den helt store rejse var mit sabbatår i Japan. Da jeg efter turen igen kunne plante mine fødder på dansk jord, vidste jeg godt, at den rejse var noget af det fedeste jeg nogensinde ville komme til at prøve. 

Turen var alt jeg ønskede og mere til. Med en hverdag som tjener og bartender i Tokyo kunne jeg spare sammen til at nyde byen og endda tage på smutture til Kyoto, Hiroshima og Vietnam undervejs.

Du kan læse nærmere om min tur til Japan her

Tobias Guld - Torii Travels

Tobias Guld

I 2017 fik jeg sabbatår og drog på interrail rundt i Europa på 1 måneds rejse til 10 lande. Efter den første smag af eventyr vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle bruge resten af mine sabbatår på.

Det endte med en beslutning om, at jeg skulle til Japan på et Working Holiday-ophold for at prøve noget helt anderledes. Hvad jeg vidste om Japan, inden jeg tog afsted, kunne nok koges ned til sushi, Tokyo og sumobrydning. De små 11 måneder i Japan blev nogen af de bedste i mit liv, som både indeholdte 3 forskellige jobs i verdens største by, en cykeltur rundt i landet og venskaber for livet.

Siden jeg kom hjem fra Japan, var jeg sikker på at jeg ikke havde fået nok af Japan og drog derfor til Tokyo igen i 2022 for at færdiggøre min bachelor.

Du kan læse nærmere om min tur til Japan her

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!