Torii Travels
Hvad er working holiday

Vacciner til japan

bliv klogere på din rejse her

Menu

Vaccinationer til Japan

Når du skal på rejse til Japan, er der et par forskellige vaccinationer, som er en rigtig god idé at få inden du skal afsted. Selvom det ikke er et krav fra den japanske regering at have vaccinationerne, anbefaler vi, at man følger de officielle retningslinjer fra de danske sundhedsmyndigheder, så du kan rejse sikkert rundt i landet. Vi har et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du kan få 10% rabat på alle de anbefalede vacciner, når du rejser med Torii Travels. Du kan læse nærmere om vores rejsepakker til Japan her.

Rejsetid:
Alle rejsende
1-4 uger
1-5 måneder
6+ måneder
Vaccination før afrejse
Stivkrampe
Anbefalet
Anbefalet
Anbefalet
Anbefalet
1 uge
Hepatitis B
-
Kan overvejes
Anbefalet
Anbefalet
6 uger
Japansk hjernebetændelse
-
Kan overvejes
Kan overvejes
Anbefalet
5-6 uger

Informationer i skemaet er hentet fra DLVS’ hjemmeside på sikkerrejse.dk. Ved spørgsmål om vacciner bedes du kontakte det sundhedsfaglige personale hos DLVS direkte. 

Hvilke vaccinationer skal jeg have, når jeg skal til Japan?

De generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, når man skal opholde sig i en længere periode i Japan, er vaccinationer mod stivkrampe, hepatitis B og japansk hjernebetændelse. Som et minimum er vaccination mod stivkrampe og hepatitis B noget vi på det ypperste anbefaler, at du som rejsende, skal tage inden du forlader Danmark, da alle vores rejser er på minimum 4 uger. Eftersom vores rejsepakker lægger op til mere langvarige ophold i landet kan den japanske hjernebetændelse også overvejes. Planlægger du at være i Japan i mere end 6 måneder, er det ydermere en anbefaling at få vaccinen mod japansk hjernebetændelse under alle omstændigheder.

Dine personlige behov og forudsætninger kan være årsag til ændringer i det endelige vaccinationsprogram. Tal derfor altid med uddannet sundhedsfagligt personale inden vaccination. Så kan du sikkert komme på eventyr i Japan.

Vaccination mod japansk hjernebetændelse

Vaccinationer til Japan

En af de mere specielle vaccinationer du kan overveje, når du rejser til Japan er vaccination mod japansk hjernebetændelse. Japansk hjernebetændelse er en virus, der ligesom malaria overføres gennem myggestik. Selvom virussen – trods navnet – er mere udbredt i andre dele af Østasien, så gør længden af vores rejser, at vi anbefaler den som en god vaccination at have til en rejse til Japan. Virussen kan være årsag til en dødelig hjernebetændelse, hvor overlevende også kan have varige mén efter sygdom. Den er især udbredt i landområder med gårddyr. Vil du eksempelvis på hiking i landområderne uden for byen eller en tur til Fujiyama kan det derfor medføre højere smitterisiko. Du kan læse nærmere om virussen på Statens Serum Instituts hjemmeside.

Billige vaccinationer til Japan med DLVS

Her hos Torii Travels ønsker vi at skabe trygge rejser, så der er mere overskud til eventyr. Derfor har vi et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du kan få 10% rabat på alle vaccinationer inden afrejse. DLVS har 39 klinikker i Danmark, så du kan få vaccinationer til din rejse uanset, hvor du befinder dig i landet. Som Danmarks største udbyder af vaccinationer og med erfaring i vaccinationer siden 1998 er du i gode hænder, når du skal afsted.

Du kan booke tid til vaccination her

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!