fbpx
Torii Travels
Hvad er working holiday

Praktisk Info

bliv klogere på din rejse her

Menu

Vaccinationer til Japan

Når du skal på rejse til Japan, er der et par forskellige vaccinationer, som er en rigtig god idé at få inden du skal afsted. Selvom det ikke er et krav fra den japanske regering at have vaccinationerne, anbefaler vi, at man følger de officielle retningslinjer fra de danske sundhedsmyndigheder, så du kan rejse sikkert rundt i landet. Vi har et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du kan få 10% rabat på alle de anbefalede vacciner, når du rejser med Torii Travels. Du kan læse nærmere om vores rejsepakker til Japan her.

Vaccinationer til Japan

Hvilke vaccinationer skal jeg have, når jeg skal til Japan?

De generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, når man skal opholde sig i en længere periode i Japan, er vaccinationer mod stivkrampe, hepatitis B og japansk hjernebetændelse. Som et minimum er vaccination mod stivkrampe og hepatitis B noget vi på det ypperste anbefaler, at du som rejsende, skal tage inden du forlader Danmark. Eftersom vores rejsepakker lægger op til mere langvarige ophold i landet kan den japanske hjernebetændelse også overvejes. Planlægger du at være i Japan i mere end 6 måneder, er det ydermere en anbefaling at få vaccinen mod japansk hjernebetændelse under alle omstændigheder.

Dine personlige behov og forudsætninger kan være årsag til ændringer i det endelige vaccinationsprogram. Tal derfor altid med uddannet sundhedsfagligt personale inden vaccination. Så kan du sikkert komme på eventyr i Japan.

Vaccination mod japansk hjernebetændelse

En af de mere specielle vaccinationer du skal have, når du rejser til Japan er vaccination mod japansk hjernebetændelse. Japansk hjernebetændelse er en virus, der ligesom malaria overføres gennem myggestik. Selvom virussen – trods navnet – er mere udbredt i andre dele af Østasien, så gør længden af vores rejser, at vi anbefaler den som en god vaccination at have til en rejse til Japan. Virussen kan være årsag til en dødelig hjernebetændelse, hvor overlevende også kan have varige mén efter sygdom. Den er især udbredt i landområder med gårddyr. Vil du eksempelvis på hiking i landområderne uden for byen eller en tur til Fujiyama kan det derfor medføre højere smitterisiko. Du kan læse nærmere om virussen på Statens Serum Instituts hjemmeside.

Regler om coronavaccination i Japan

Japanerne har under coronaepidemien været en af de mere restriktive lande ift. indrejse. Fra d. 11. oktober 2022 er der åbnet op for turisme igen fra en lang række lande, herunder Danmark. Er du vaccineret med 3. stik og medbringer dokumentation på alle stik er der ingen krav om test inden indrejse. Er du til gengæld ikke vaccineret eller ikke har fået 3. boosterstik, skal du have en negativ PCR-test inden for 72 timer inden afrejse. Der er specielle krav til PCR-testen, der skal vises i lufthavnen. Kontakt derfor altid os inden afrejse, hvis ikke du har 3. boostervaccination mod corona. Derudover er det stadig almen kutyme at bruge mundbind i Japan. Det kan derfor være en god idé at have en pakke med masker i håndbagagen til, når du lander i Tokyo.

Billige vaccinationer til Japan med DLVS

Her hos Torii Travels ønsker vi at skabe trygge rejser, så der er mere overskud til eventyr. Derfor har vi et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du kan få 10% rabat på alle vaccinationer inden afrejse. DLVS har 39 klinikker i Danmark, så du kan få vaccinationer til din rejse uanset, hvor du befinder dig i landet. Som Danmarks største udbyder af vaccinationer og med erfaring i vaccinationer siden 1998 er du i gode hænder, når du skal afsted.

Du kan booke tid til vaccination her

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!