Torii Travels
Hvad er working holiday

forældreguiden

bliv klogere på din rejse her

Menu

Til Forældrene

Din søn eller datter står måske lige nu og overvejer at komme på eventyr til noget så fjernt som Japan. Derfor sidder du garanteret med en række spørgsmål om både stort og småt. Det forstår vi godt! Her på siden kan du, som forælder, få et overblik over, hvad vi hjælper med, og hvad Japan er for en størrelse. Du er også altid velkommen til at kontakte os ved yderligere spørgsmål.

Trygge rammer til store oplevelser

Listen over ting, der skal være på plads, når man tager afsted, kan være både lang og  uoverskuelig. Men vi har helt styr på processen fra start til slut, så du kan have ro i maven og være sikker på, at din søn eller datter kan nyde oplevelsen i trygge rammer. Vi hjælper med alt fra de store linjer som fly og bolig til de mindre detaljer som SIM-kort, bankkonto og lokalviden. 

Din søn eller datter skal bare pakke kufferten – Så ordner vi resten!

Vi hjælper undervejs på rejsen med stort som småt. Det er bl.a.:

Vi er med hele vejen

Når man rejser med os, tager man sammen med andre, der har valgt samme afgang, fælles afsted fra Kastrup Lufthavn og følges på rejsen til Japan. Her vil en fra Torii Travels være i lufthavnen i Tokyo til at tage imod holdet, så man efter ankomst også bliver fulgt til sin nye bolig.

I løbet af den første og anden uge, vil der være guidede tur rundt til borgerservice, bank og lignende instanser i lokalområdet, hvor en af vores ansatte, der kan både dansk og japansk, vil være med. Her får man registreret sin nye bopæl i Japan på borgerservice og får lov at se, hvordan banken fungerer. I løbet af denne tid vil vi også afholde arrangementer for de rejsende, så de kan få lov at se lidt af byen og samtidigt lære de andre rejsende at kende. 

Efter den første tid, hvor der er afholdt rystesammen arrangementer og der er styr på bank og borgerservice, rejser vores guide mod Danmark igen. Men bare rolig: Vi vil fortsat altid være tilgængelige på mail og telefon og har desuden altid en ansat i Tokyo, når nye hold skal afsted. 

Working Holiday job i udlandet

Den generelle sikkerhed i Japan

Når man får en hverdag i Tokyo og skal færdes i gader alene, er der absolut intet at være nervøs for. Japan har et infamøst lavt niveau af kriminalitet. Det er normalt at kunne efterlade sine ejendele på caféen eller restauranten vel vidende, at de ligger der, når man kommer tilbage igen. Japanerne er generelt et meget flinkt folkefærd, hvilket også kommer til udtryk, når man som både turist og indfødt kan gå rundt helt uden bekymringer.

Ifølge Global Peace Index 2022 er Japan det 10. mest sikre og fredelige land at begå sig i. Kigger man udelukkende på kriminalitet og social sikkerhed tager Japan pladsen som det 3. mest sikre land i verden – her er Danmark nr. 4. 

En rejse til Japan er kort sagt en af de sikreste rejsedestinationer i verden og så er vi desuden altid tilgængelige i tilfælde af spørgsmål eller udfordringer undervejs.

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!