fbpx
Torii Travels
Hvad er working holiday

Praktisk Info

bliv klogere på din rejse her

Menu

Sprogskolen i Tokyo

Om du skal på Working Holiday eller på Sprogrejse vil du i begge tilfælde komme på japansk sprogskole i Tokyo sammen med andre, der er på samme japanske niveau som dig. Den generelle oplevelse af Japan og mulighederne for din tur bliver hele tiden udvidet i takt med, at du forbedrer dit japanske. 

japansk skole

Japanske begynderkurser

Vi samarbejder med den japanske sprogskole Shinjuku Japanese Language Institute, der har haft tusindvis af rejsende igennem og har hjemme i hjertet af Shinjuku. Her lærer du det basale om at læse, have samtaler om hverdagssituationer såvel som arbejdsrelaterede samtaler. Det primære fokus for kurset er at klæde dig på til alt, hvad du skal bruge af grundlæggende japansk så du trygt kan fortsætte din japanske rejse. Sprogskolens hold består som regel af hold på 15-25 personer. Undervisningen foregår om formiddagen fra 09:00 til 12:30 (fire lektioner á 45 minutter med tre 10-minutters pauser mellem lektionerne).

Opstartsdatoer:

5. juli, 2023
5. oktober, 2023
10. januar, 2024
April, 2024 (Endelig dato ikke fastsat endnu)

Du vil på de forskellige opstartsdatoer tage afsted cirka en uge før sprogskolen begynder, sammen med de andre rejsende fra Danmark, der har valgt samme afgangsdato som dig. Afrejsedatoen er ca. en uge før sprogskolestart og aftales nærmere når der lukkes for tilmeldinger til det enkelte hold af rejsende. 

Japanske alfabet

Japanske fortsætterkurser

Kan du allerede det basale japansk eller ønsker du at fortsætte efter begynderkurset, så tilbyder den japanske sprogskole også hold, der passer til dette niveau. For at komme i denne klasse skal du være komfortabel med materialet, der er blevet præsenteret i begynderkurset – Altså: kunne læse hiragana/katakana, genkende de mest almindelige kanji, kunne lytte og forstå basale spørgsmål, samt kunne svare på disse. Den japanske sprogskole afvikler løbende hold til højere niveauer af japansk, hvor man bare kan hægte sig på. 

Læs mere om vores rejsepakker m. sprogskole her:

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!