Torii Travels
Hvad er working holiday

rejseforsikring til Japan

bliv klogere på din rejse her

Menu

Rejseforsikring til Japan

På en rejse til den anden side af kloden anbefaler vi altid, at du tegner en god rejseforsikring inden afgang. Udgifter til hospital og lægebesøg kan være høje i Japan, så at rejse uden en rejseforsikring kan gå hen og blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude. Vi har et samarbejde med Europæiske ERV Rejseforsikring, der i 2022 blev kåret til årets rejseforsikring af rejseforsikringsguiden.dk. Så kan du rejse trygt og sikkert, når du er ude på eventyr. 

rejseforsikring japan

Rejseforsikring til Working Holiday-visa

Skal du på working holiday i Japan er det et krav til visaansøgningen, at du har en dækkende rejseforsikring for hele opholdets varighed. Har du ikke en returbillet ved ansøgning af visaet vil det sige, at du skal have en rejseforsikring der dækker for 12 måneder. Europæiske ERV Rejseforsikring har en forsikringspakke til rejsende under 36 – Rejseforsikring Ung – der dækker bredt for almindelige uheld når du rejser. Vær opmærksom på eventuelle tilkøb, hvis du eksempelvis skal stå på ski når du er afsted. 

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål om rejseforsikringens præcise vilkår henviser vi til, at tage en snak med Europæiske ERV Rejseforsikring om din rejse og personlige behov.

Mail: info@erv.dk

Telefon: +45 33 25 25 25

Du kan booke rejseforsikring til Japan her

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!