Torii Travels
Hvad er working holiday

visa til japan

bliv klogere på din rejse her

Menu

Visa til Japan

Når du skal have et visa til Japan, er der nogle kriterier, du skal sørge for at opfylde, så du kan få det korrekte visa for din rejse. Rejser du med os, hjælper vi selvfølgelig dig som rejsende igennem ansøgningsprocessen til visa, så du trygt kan pakke kufferten til Japan.

Det er desuden altid en god idé, at du orienterer dig om visa inden ansøgning på hjemmesiden for den japanske ambassade i Danmark, som du kan finde her.

Visaansøgning

Almindeligt turistvisa til Japan

Med et dansk pas kan du uden ansøgning af visa inden afrejse opholde dig i landet i 90 dage. Det vil sige, at du ikke behøver at søge om et visa på forhånd, hvis rejsens formål er med henblik på turisme eller eksempelvis som sprogrejse og ikke overskrider tidsgrænsen. Ved ankomst til lufthavnen i Japan vil du derfor få udstedt opholdstilladelsen på 90 dage i dit pas. Vores sprogrejser til Japan vil falde inden for denne definition. Det er også muligt at komme på sprogrejse længere end 90 dage, hvor du skal bruge et studievisa. Dette visa kan vi gennem vores sprogskole i Tokyo hjælpe dig med at opnå. 

Working Holiday Visa

Working Holiday er en aftale om kulturudveksling mellem lande. Og netop sådan en aftale eksisterer heldigvis mellem Japan og Danmark. Her kan du få lov at bo og arbejde i Japan i helt op til et år. For at opnå visaet skal du opfylde en række kriterier fremsat af de japanske myndigheder:

Have et dansk pas, der er gyldigt for hele visaets gyldighed. Altså, dit pas skal være gyldigt i mere end et år fra du lander i Japan. 

– Være mellem 18-30 år ved ansøgningen af visaet. Dette er inklusivt 30 år.

Har ikke før fået udstedt et working holiday-visa i Japan. Visaet kan kun fås én gang i livet. 

– Være sund og rask. Baggrundsvurderingen for helbred samt eventuelle tidligere straffeforhold vurderes af de japanske myndigheder ved ansøgning af visa.

– Have en rejseforsikring, der gælder for hele opholdets varighed. Har du ikke en flybillet retur fra Japan ved ansøgning af visa er denne varighed på 12 måneder. 

– Have en bankudskrift, hvor du har minimum 22.000 dkk til rådighed ved ansøgning eller en returbillet fra Japan samt minimum 11.000 dkk til rådighed ved ansøgning. Dette skal ikke forstås, som penge du skal bruge på visaet, men du skal kunne vise, at du har midler til at forlade landet igen. 

Vores Working Holiday-rejser sørger for hjælp til at ansøge om visaet samt bolig, sprogskole og hjælp til at finde et job i Japan. Du kan læse mere om vores working holiday-rejser her.

Denne underside skal ses som vejledende og tager forbehold for eventuelle ændringer i visareglerne. Er du i tvivl, om du opfylder kravene for visa eller har andre specifikke spørgsmål, kan du altid henvende dig ved den japanske ambassade i Danmark https://www.dk.emb-japan.go.jp/

Hvorfor rejse med os?

Lokalkendskab

Vi har selv rig erfaring med både at bo og arbejde i Japan samt et bredt netværk. Som specialister i Japan fungerer vi som dit sikkerhedsnet under rejsen.

Med dig hele vejen

Visaansøgning, skattenummer, bolig, fly og job. Vi hjælper dig undervejs på hele din rejse og er altid tilgængelige til at hjælpe - både på dansk og japansk jord.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan rejse trygt. Derudover har vi samarbejder med alt fra dansk vaccinationsservice, rejseforsikring og japanske institutioner.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!