Torii Travels

Hvad er
Working
Holiday?

På Working Holiday kan du prøve at bo i en spændende kultur og udforske, hvad landet har at byde på – endda med muligheden for at arbejde og tjene penge samtidigt. Lyder det som noget for dig? Så læs med her og hør, hvordan dit Working Holiday-eventyr kan blive virkelighed!

Hvad er working holiday
Tag på Working Holiday
Working Holiday til Japan

Danmark har lavet aftaler med en række lande, hvor danskere kan få lov at ansøge om et såkaldt Working Holiday-visa. Sådan et visa giver unge danskere mellem 18-30 (nogle steder 35) adgang til at bo og arbejde i et andet land i op til et år. Som navnet antyder, så er det en mulighed for at komme helt tæt på en ny og fantastisk kultur, få en masse fede oplevelser og tjene penge til alle oplevelserne undervejs.  

Her hos Torii Travels hjælper vi hvert år unge danskere afsted på deres livs oplevelse til fantastiske Japan på et sådant ophold. Du kan læse mere om vores rejsepakker her

Her på siden kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om et Working Holiday-ophold.

Hvorfor vælge
working holiday-rejsen?

En Working Holiday-rejse (Også kaldet Work Away) er en unik mulighed for at prøve kræfter med en hverdag, der er fuld af nye indtryk, fede oplevelser og sjove udfordringer. Modsat andre, kortvarige rejser, får man virkelig mulighed for at få den lokale kultur helt under huden – faktisk så meget, at man næsten kan føle sig som en af de lokale, når man skal hjemad igen!

Når du rejser på Working Holiday får du lov at finde et fedt job, der passer til dig, får lov at blive skarp til det lokale sprog og, ikke mindst, får lov at nyde alle de sjove turistoplevelser samtidigt. 

Derudover er rejsen jo også en kæmpe mulighed for at få en masse nye og spændende venskaber. Udover de japanske relationer, man kan bygge gennem arbejde og skolegang, er der selvfølgelig også en masse andre ligesindede turister og Working Holiday-rejsende, der har kastet sig ud i at arbejde i Japan. 

Vi tilbyder Working Holiday pakker til forskellige typer af eventyr, som du kan læse mere om her:

Working Holiday i Japan

Her hos Torii Travels arrangerer vi rejser, så du kan komme på Working Holiday i Japan. Her kan du få lov at prøve kræfter med at arbejde på en japansk arbejdsplads samtidigt med, at du er på opdagelse i landet. Working Holiday i Japan er derfor en unik mulighed for at tjene til rejsen undervejs, så du får hele oplevelsen af at bo, arbejde og opleve et andet land. 

Japan er kendt for at ligge i balancen mellem den traditionsrige, gammeldags kultur og den hypermoderne teknologiske udvikling. Working Holiday i Japan giver derfor mulighed for at opleve et helt unikt land fyldt med rejseminder ud over det sædvanlige. Arbejdspladserne i Japan er i høj grad præget af holdmentalitet, så man hurtigt kan føle sig en del af en fremmed arbejdsplads. 

Japan er kendt for at have længere arbejdsdage end i Danmark. På Working Holiday i Japan har du dog selv kontrol over hvor meget du har lyst til at arbejde. Du bestemmer selv, hvilke jobs du søger og kan, i dialog med chefen, selv arrangere dine timer. 

Sabbatår job

Når du rejser med os, guider vi dig til, hvor du skal finde de gode jobs, hvordan du skriver et CV og hvordan du går til jobsamtale. I Japan er kulturen omkring det at søge arbejde og selve arbejdspladsen lidt anderledes end herhjemme. Derfor fungerer vi som dit sikkerhedsnet med spandevis af lokalkendskab, når du skal navigere i jobjunglen.

Vi skaber balancen mellem tryghed og eventyr

Kan jeg få et
Working Holiday-visa?

Working Holiday-visaet er lavet med henblik på at give unge muligheden for at udforske en ny og spændende kultur. Derfor er Working Holiday-visaet kun muligt at få så længe, du er mellem 18-30 for Japan (I andre lande kan den gå helt op til 35 år) og du kan kun få det én gang i livet.

Derudover er kravene for visaet, at du skal have dansk pas (andre lande er også muligt, da flere har Working Holiday-ordninger), du skal have en ren straffeattest og du skal være sund og rask. Så kan dit nye værtsland være sikker på, at du kan varetage et job og et længerevarende ophold. 

Når man skal til Japan, skal man også kunne vise en kontoudskrift på 11.000 kr. og en returbillet eller 22.000 kr. uden at have en returbillet. Det er Japans måde at have en garanti for, at man både kan overleve og har mulighed for at forlade landet igen.

Læs mere om at få et visum til Working Holiday her.

Working Holiday Visum

Hvordan kommer jeg
På Working Holiday?

For at komme afsted skal du have søgt et visa ved ambassaden for det land, du ønsker at besøge. Hertil skal du selvfølgelig have dine flybilletter, din udvidede rejseforsikring samt en masse dokumentation med som alt sammen godt kan være lidt af en udfordring at holde styr på

Derudover skal du have styr på bolig og job når du endelig er kommet afsted. Her kræver det at du har noget viden om, hvordan det lokale job- og boligmarked fungerer før det kan lykkes.

Rejser du med Torii Travels på Working Holiday til Japan, hjælper vi selvfølgelig med alt fra fly, sprogskole og visa, til små detaljer som, SIM-kort, bankkonto, hvordan du finder job og skriver et CV. Så er der mere overskud til eventyr!

Du kan læse mere her.

Sabbatår rejse

Har du andre
spørgsmål?

Hvis du sidder inde med spørgsmål, kan du indtaste dine informationer her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!