fbpx
Torii Travels

boligen
i Tokyo

Velkommen til dit
nye hjem i Tokyo

Når du ankommer til Japan, vil du have mulighed for at bo i et sharehouse, som vores rejsepakker giver adgang til. Huslejen er i disse lejligheder meget billigere end, hvad der ellers er normalt i Tokyo. Her bor der en masse andre fra hele verden, der, ligesom dig, er ude at smage på, hvad Japan har at tilbyde. 

I alle vores pakker er huslejen for minimum den første måned af din rejse til Tokyo dækket.

med Fuld support
og et godt netværk

Når du tager afsted, vil du starte i sprogskole med andre rejsende fra Danmark, der har valgt samme startdato som dig selv. Derudover går man også i klasse med andre internationale rejsende, der skal lære japansk. Her kan man lægge fundamentet for det nye netværk man har, mens man er i Japan. 

få nye venskaber

Du kommer til at bo sammen med en masse andre fantastiske mennesker, der er i samme båd som dig. Her kan du både sparre ift. lokalkendskab, gode jobs og hurtigt få skabt et trygt netværk. I løbet af den første periode efter ankomst vil en af vores ansatte stå for arrangementer for nye rejsende og praktiske foranstaltninger som SIM-kort, jobcoaching og bankkonto. 

Huslejen & boligen

Den gennemsnitlige husleje i Tokyo er en af verdens højeste. Men i vores rejsepakker får du de første 35 dage inkluderet i et soloværelse og adgang til at blive boende efterfølgende til en husleje, der er både billig og overkommelig, når man er på Working Holiday-ophold. Huslejen er lav og dertil følger også, at det er mindre værelser. Der er plads til at bo og være og så er der adgang til et fællesareal med køkken og sofa. 

I alle værelser er der inkluderet sengetøj, WiFi og aircondition.

Du kan her se mere om de faciliteter, der er i sharehouset.

Huslejen

Efter den første måned vil den efterfølgende husleje ligge på et sted mellem 40.000 ¥ - 80.000 ¥ (ca. 2060 kr.- 4120 kr.) afhængigt af om du vil blive boende eller flytte. Du kan sagtens blive boende i samme værelse, som du bor i første måned.

Værelse

Du får tildelt et værelse alene i vores sharehouse, hvor vores rejsende bor sammen med andre fra Danmark. Værelset er ikke stort, men er helt fint som billig bolig på Working Holiday, når man kun har kuffert med. Der er WiFi, aircondition og sengetøj på alle værelser

Fællesrum og bad/toilet

I fællesrummet er der spiseborde, sofa og køkken som deles med de andre, der bor i huset. Du får din egen skabsplads til mad og lignende. Køkken og bad deles med andre på samme etage som dig selv.

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!