Torii Travels

Din bolig
i Tokyo

Velkommen til dit
nye hjem i Tokyo

Når du rejser med os vil du for minimum den første måned bo i en af de sharehouses, vi har adgang til. Huslejen er i disse lejligheder meget billigere end, hvad der ellers er normalt i Tokyo. Her bor du sammen med andre danskere, der er taget afsted på samme afrejsedato.

I alle vores pakker er huslejen for minimum den første måned af din rejse til Tokyo dækket. Vi har samarbejde med forskellige sharehouses over hele Tokyo. Selvom de kan ligge spredt rundt i byen kommer du aldrig til at bo mere end en time med tog fra sprogskolen.

med Fuld support
og et godt netværk

Når du tager afsted, vil du starte i sprogskole med andre rejsende fra Danmark, der har valgt samme startdato som dig selv. Her kan man lægge fundamentet for det nye netværk man har, mens man er i Japan. 

få nye venskaber

Du kommer til at bo sammen med en masse andre fantastiske mennesker, der er i samme båd som dig. Her kan du både sparre ift. lokalkendskab, gode jobs og hurtigt få skabt et trygt netværk. I løbet af den første periode efter ankomst vil en af vores ansatte stå for arrangementer for nye rejsende og praktiske foranstaltninger som SIM-kort, jobcoaching og bankkonto. 

Huslejen & boligen

Den gennemsnitlige husleje i Tokyo er en af verdens højeste. Men i vores rejsepakker får du den første måned inkluderet i et soloværelse og adgang til at blive boende efterfølgende til en husleje, der er både billig og overkommelig, når man er på Working Holiday-ophold. Huslejen er lav og dertil følger også, at det er mindre værelser. Der er plads til at bo og være og så er der adgang til et fællesareal med køkken og spiseområde. Ønsker du at flytte eller finder dit eget sted, hjælper vi også gerne med dette.

I alle værelser er der inkluderet sengetøj, WiFi og aircondition.

Du kan her se billeder fra nogle af vores sharehouses.

Huslejen

Efter den første måned vil den efterfølgende husleje ligge på et sted mellem 45.000 ¥ - 65.000 ¥ (ca. 2120 kr.- 3061 kr.). Du kan sagtens blive boende i samme værelse, som du bor i første måned.

Værelse

Du får tildelt et single-værelse i vores sharehouse. Værelset er ikke stort, men er helt fint som billig bolig på Working Holiday, når man kun har kuffert med. Der er WiFi, aircondition og sengetøj på alle værelser.

Fællesrum og bad/toilet

I fællesrummet er der spiseborde, sofa og køkken som deles med de andre, der bor i huset. Du får din egen skabsplads til mad og lignende. Køkken og bad deles med andre på samme etage som dig selv.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!