Torii Travels

Praktisk info

INSPIRATION TIL DIN REJSE

Hvordan er det at gå på sprogskole i Tokyo?

Sprogskole Japan

Japanere er desværre ikke de bedste til engelsk i hele verden. Faktisk er det de færreste der snakker det nok til man kan have en samtale. Derfor er det en rigtig god ide at lære noget basic Japansk. Det er altid en god ide at starte lidt inden man kommer til Japan. Det kan både være ved at købe en lærebog selv, bruge Duolingo eller tage på aftenskole.

Hvordan fungerer sprogskole så i Tokyo?

I Japan er der flere måder, som sprogskole kan fungere på når man bor der. Groft sagt er der 3 forskellige måder man kan gøre det på.

Almindelig sprogskole.

Dette kan foregå på flere måder, men typisk vil almindelig sprogskole være 4-5 dage om ugen med en varighed på 2-4 timer pr. dag. Undervisningen foregår som en almindelig klasse m. 20-25 elever. Typisk vil der i løbet af en dag både være tid hvor læreren gennemgår noget på tavlen, man øver med hinanden og der er tit også en lille test, typisk som diktat, hvor man øver at skrive Japansk.

Det kan både være formiddag/eftermiddag/aften undervisning, hvor man altså godt kan have et job ved siden af, for at tjene penge imens man arbejder.

Pris vil variere en del, men typisk omkring 20.000 yen pr. uge. Derudover vil der også være en engangsbetaling til registrering og til materialer/bøger. Prisen pr. måned vil altså ofte falde jo længere tid man vælger at studere der.

Det er denne vi primært anbefaler til at starte med når du kommer til Tokyo, du får både et netværk og lærer sproget. Vi samarbejder med en sprogskole, (Læs mere) hvor du kan få undervisning om du er begynder eller øvet. Her kan du komme i klasse med andre rejsende, der også er på Working Holiday-ophold.

City center japansk undervisning

Dette er nok ikke så traditionel undervisning, som de 2 andre, men også til en helt anden pris. I Japan har man diverse city centers, som er en slags mini borgerservice. Her kan man komme til undervisning, hvor man typisk ender med at være en 6-10 stykker og snakker sammen på Japansk. Det kan både være på lavt eller højt niveau afhængig af holdet man kommer til.
Man betaler pr. gang man kommer og der koster det ca. 750-1000 yen. (45-60 kr.)

1 til 1 undervisning.

Sidste mulighed, som også er den dyreste er at hyre en lærer til privat undervisning. Det vil nok være her at man vil kunne lære mest pr. time man bruger, men prisen kan også noget dyrere. 
Man kan nemlig både få en hvor man mødes fysisk til undervisning, hvor læreren kommer forberedt med diverse materiale. Der er dog også en anden måde, hvorpå man kan få 1 til 1 undervisning til fine priser.
Man kan nemlig få online undervisning helt ned til 60 kr. i timen. Det kan man eksempelvis på Italki.com

Inspiration til din rejse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på spændende rejsetips, events og meget andet

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!