fbpx
Torii Travels

Working
Holiday
Skiresort

27.500 kr.

Pakkepris:
27.500 kr.

Hvordan foregår det?

Japan er verden over kendt som en af de bedste steder at stå på ski. I vores pakke med Working Holiday Skiresort, kan du få lov at bo og arbejde på et skiresort over vinteren og samtidigt stå så meget på ski som du overhovedet kan holde til. Jobbet kan du få allerede inden din afrejse til Japan.

Skisæsonen forløber fra cirka midten af december til slutningen af marts. Inden du starter på arbejde er der en måneds sprogskole oveni. Derfor vil turen som udgangspunkt vare fra november til og med marts. 

Skriv hellere end gerne til os for nærmere information.

Næste opstartsdato for sprogskole: 6. november 2023
(Afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

Boligforhold på skiresortet

På resortet kommer du til at bo sammen med de andre ansatte på et værelse for 900 ¥ (ca. 46 dkk) om dagen – Den månedlige husleje er derfor på omkring 1380 dkk. Her deler man værelse med 2-4 af de andre ansatte samt deling af bad og toiletter. For 450 ¥ om dagen (ca. 23 dkk) får du både morgenmad, frokost og aftensmad fra køkkenet på skiresortet. 

Både huslejen og betaling for mad bliver automatisk fratrukket din løn på resortet.
Læs mere om din løn længere nede. 

Fra 27.500 kr.

Generelt

Pris m. sprogskole

*fly til Japan inkluderet

27.500 kr.

Alder

18-30 år 

Varighed

Ca. 5 måneder


Visakrav

Dansk pas
Ren straffeattest
Sund og rask

Booking 3 måneder før afrejse

Hvad er inkluderet?

I vores Working Holiday Skiresort får du alt inkluderet, som du får i basispakken. Dvs. du starter en måned i Tokyo, hvor du kan komme på sprogskole og få styr på bank, borgerregistrering og simkort. 

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

I basispakken får du første måneds husleje inkluderet i prisen på et dorm room i en af vores sharehouses. Ønsker du at bo i twin room er det muligt at opgradere for 12.000 ¥ (Ca. 636 dkr.)

I 2022 vil det kun være de første ca. 3 uger, da man derfra tager til ski-resortet.

Inden du starter i job får du 4 ugers japanskundervisning på en skole i Tokyo. Her kan du få en god og bred introduktion til at lære sproget, så du kan bruge det i dit arbejde. 

I 2022 vil det kun være 2,5 uges sprogskole

Når du skal have job på skiresortet foregår jobinterviewet online. Du får coaching i at gå til jobinterviewet inden du skal til den rigtige samtale. Jobinterviews foregår nemlig lidt anderledes i Japan end i Danmark. 

I pakken er der inkluderet en énvejs flybillet til Tokyo. Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være lidt uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Ønskes en tur-retur-billet kan dette tilkøbes for et ekstrabeløb (afhængigt af flypriserne for tidspunktet).

Når du er færdig på sprogskole i Tokyo og skal til dit skiresort sørger vi for at du får en billet til din destination. 

Ønsker du at rejse rundt i Japan enten før eller efter opholdet på skiresortet, kan vi hjælpe med at planlægge din tur. Det er også muligt at forlænge dit ophold, så du kan få job og bolig i Tokyo, hvis dette ønskes.

Pris: 27.500 kr.

sprogskole i Tokyo

Sprogskole er inkluderet i grundpakken men kan fravælges. Selvom det er muligt at få et job uden at kunne japansk, så er det vores store anbefaling, at man får lidt sprogkundskaber inden man begiver sig ud for at søge efter arbejde.  Så får man både etableret netværk til de andre Working Holiday-rejsende og får hjulpet det japanske godt på vej.

 

Du kan læse mere om sprogskolen her:

Send os en mail

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr.

Få et telefonmøde

Du kan booke et møde med os over telefon præcist når det passer dig

Din arbejdsuge På Skiresortet

I løbet af en måned på skiresortet skal du forvente at have fri 6-8 dage. I højsæsonen over jul og nytår er der mere run på, hvor man derfor godt kan have 6 arbejdsdage i streg. En normal arbejdsdag er 8 timer + en times ubetalt pause og er derfor mere end rigeligt til at få en hverdag til at hænge sammen – du kan endda spare penge sammen undervejs. 

På skiresortet er der en række forskellige jobs, du kan få som Working Holiday-rejsende. Det er meget almindeligt for et skiresort i Japan at have mange udenlandske besøgende fra især Australien. Derfor er der rig mulighed for at få et job, når man kan engelsk.

Kamerarulle

Arbejdsmuligheder på Skiresortet

Lønnen er 908 ¥ (Ca. 46 dkk) i timen. Lønnen er minimumslønnen, men med lave omkostninger for mad og bolig er det mere end rigeligt til at kunne spare sammen samtidigt med, at man slår sig løs på løjperne. 

Der er en række forskellige jobs, der skal passes for, at et skiresort kan løbe rundt. Generelt kan arbejdspladserne deles op i indendørs- og udendørsjobs. Det er vigtigt at være fleksibel, når du får et arbejde. Resortet kan godt finde på at skifte de ansatte rundt i forskellige roller efter behov.

Receptionist, tjener, lobbydreng/pige, køkkentjans, afrydder osv. Alle jobs, der får en dagligdag til at køre rundt på et normalt hotel. Udover et fokus på at være serviceminded og smilende, så kræver disse jobs udelukkende, at engelskkundskaberne er gode nok til at tage sig af de gæster, der kommer. 

Uden for resortet skal der bemanding på de forskellige skilifts og sneafrydning omkring placeringerne, hvor de besøgende ofte kommer igennem. Man får udleveret en uniform bestående af jakke og bukser og sko, som kan bruges i arbejdstiden. 

Har du husket
din rejseforsikring?

Har du husket rejseforsikring?

Når du er afsted på Working Holiday på skiresort, skal der en udvidet rejseforsikring til at dække – Så rejs aldrig uden!

Vi har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, der er vant til at sende Working Holiday-rejsende afsted og er godkendt ift. visumansøgning. 
Vær opmærksom på, at dækning af skisportshændelser er et tilkøb til den almindelige dækning. 

Så er du godt dækket gennem et helt år i tilfælde af, at noget skulle ske undervejs. 

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 2,5 måned til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om dit livs rejse

Et Working Holiday-visa er en aftale mellem lande for at kunne udveksle kulturindtryk og samtidigt trække billig arbejdskraft til landet. Visaaftalen mellem Japan og Danmark fungerer således, at visaet er gældende i op til et år, hvor man er frit stillet ift. at arbejde og bo i landet. Du kan læse nærmere om, hvad Working Holiday er her.

Vi har samarbejde med en række såkaldet sharehouses, som er en billig indkvartering i en ellers dyr hovedstad. I huset bor der en masse andre på Working Holiday fra Danmark såvel som en række andre lande. Her er der både Dorm Rooms og Twin Rooms. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Working Holiday-jobs er oftest ufaglærte jobs. Her får hoveddelen af de rejsende jobs som eksempelvis tjener, bartender, engelsklærer, børnepasser, model, flyttemænd eller lignende. Du kan læse mere om jobmulighederne på din rejse her.

Når man er afsted på Working Holiday er det ret almindeligt at komme hjem med flere penge end man tog afsted med eller at tage en større rejse rundt i landet til sidst. Lønnen i Japan er en del lavere end i Danmark, men den billige husleje i vores sharehouses gør det muligt at spare penge sammen samtidigt med at du er på eventyr. 

I princippet så kan man godt klare foranstaltningerne selv; men det er lidt sværere forhold i Japan sammenlignet med eksempelvis Working Holiday i Australien, New Zealand eller Canada. Og der er et par gode grunde til, hvorfor det kan være lidt en udfordring i Japan at klare helt alene.

  1. Japanerne er ikke særligt gode til engelsk.
   At oprette en bankkonto, registrere sig på det japanske borgerservice og generelt at have kontakt med myndighederne i Japan kræver et ret højt niveau af Japansk og en forståelse af, hvordan tingene foregår i Japan.
  2. Kulturelle forskelle mellem vesten og Japan. 
   Der er store kulturelle forskelle på Japan og Danmark.  Japan har bunkevis af kutymer og normregler, (eksempelvis når du skal gå til jobsamtale) som vi slet ikke er vant til i Danmark, men er enormt vigtige for japanere.
  3. Tokyo er en stor by og alene kan det være svært at bygge netværk.
   Da de fleste japanere ikke er særligt gode til engelsk, kan det være rart at have et netværk af andre Working Holiday-rejsende. Med vores pakke bor du sammen med andre i samme sted som dig. 

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 2,5 måned før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 2,5 måned til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Aflyser du turen med mindre end 2,5 måned til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb.

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!