fbpx
Torii Travels

Working
Holiday
Okinawa

27.500 kr.

Pakkepris:
27.500 kr.

Hvordan foregår Det?

I vores rejsepakke med Working Holiday Okinawa, får du mulighed for at arbejde på en paradisø med smukke omgivelser gennem hele sommersæsonen. Resortet ligger i første række ned til stranden, så du kan nyde nogle af de smukke omgivelser, mens du er på arbejde. 

Med Working Holiday Okinawa-pakken er du på sprogskole i Tokyo den første måned, hvorefter du som minimum forventes at arbejde 4 måneder på hotellet på Okinawa.

Boligforhold på Turen

Når du arbejder på resortet kommer du til at bo sammen med de andre ansatte på et værelse for 13.000 ¥ (ca. 656 dkk) om måneden – Den månedlige husleje er derfor på omkring 1380 dkk. Værelserne ligger i lejlighedskomplekser tæt ved resortet. På værelserne vil man være mellem 2-6 ansatte samt deling af bad og toiletter. Værelserne er inddelt i køn. Hotellet sigter altid efter at placere udenlandske ansatte sammen.

For 5000 ¥ om måneden (ca. 252 dkk) får du både frokost og aftensmad i cafeteriet på resortet. Både huslejen og betaling for mad bliver automatisk fratrukket din løn på resortet. 

Næste sprogskolestart: 5. juli 2023
(Afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

27.500 kr.

Generelt

Pris m. sprogskole

*fly til Japan inkluderet

27.500 kr.

Alder

18-30 år 

Varighed

Omkring 5 måneder


Visakrav

Dansk pas
Ren straffeattest
Sund og rask


Visakrav

Dansk pas
Ren straffeattest
Sund og rask

Booking 3 måneder før afrejse

Hvad er inkluderet?

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

I pakken er der inkluderet en énvejs flybillet til Tokyo. Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være lidt uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Ønskes en tur-retur-billet kan dette tilkøbes for et ekstrabeløb (afhængigt af flypriserne for tidspunktet).

Efter den første måned på sprogskole i Tokyo er billetten til Okinawa også inkluderet. Her vil du blive hentet i lufthavnen og transporteret til din nye bolig.

Med i pakken får du første måneds husleje inkluderet i prisen i en af vores sharehouses.

Når du ankommer vil du i de første 4 uger gå på sprogskole sammen med en klasse der er på samme japansk-niveau som dig. Timerne ligger fra 9.10-12.40 mandag til fredag.  

Du er sikret et job inden afrejse til Japan, så du trygt kan nyde den første periode i Tokyo uden at skulle søge job. 

Når du ankommer, skal du registreres hos det lokale City Center, som er japanernes svar på borgerservice. Her skal du udfylde en række forskellige dokumenter, hvor du får en guide med, der kan både engelsk og japansk. 

Når du skal ud på det japanske arbejdsmarked skal du selvfølgelig have en bankkonto. Her vil en af vores lokale guider, der kan både engelsk og japansk, følge dig til banken, hvor du får hjælp til at få oprettet en konto. Derudover skal pensionen også afmeldes, da du nok ikke regner med at gå på pension i Tokyo – Her får du også den nødvendige hjælp til at få det gjort korrekt. 

Vi hjælper dig med at få oprettet et japansk telefonnummer på et billigt abonnement, så du både har data og telefontid til din tid i Japan. 

Det er meget almindeligt at have sparet en masse penge sammen efter man har knoklet på sin nye japanske arbejdsplads. Herefter tager mange rundt i resten af Japan på en sidste rundtur. Vi kan hjælpe med at arrangere turen og give fifs til, hvilke steder, der kunne være sjove at besøge. 

Pris: 27.500 kr.

sprogskole i Tokyo

1 måneds sprogskole i Tokyo er inkluderet i pakken. Du starter altså første måned i Tokyo, hvor du går i en klasse med andre, der er på samme japanske sprogniveau som dig. 
Du får bøger og kursusbevis med fra undervisningen, som du kan bruge senere på din tur.


 

Du kan læse mere om sprogskolen her:

Send os en mail

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr.

Få et telefonmøde

Du kan booke et møde med os over telefon præcist når det passer dig

Din arbejdsuge

I løbet af en måned på resortet skal du forvente at have fri 6-8 dage. En normal arbejdsdag er 8 timer + en times pause (ubetalt) og er derfor mere end rigeligt til at få en hverdag til at hænge sammen – du kan endda spare penge sammen undervejs. 

På resortet er der en række forskellige jobs, du kan få som Working Holiday-rejsende. Det er meget almindeligt for et resort i Japan at have mange udenlandske besøgende fra især Australien. Derfor er der rig mulighed for at få et job, når man kan engelsk.

Kamerarulle

Arbejdsmuligheder på Hotellet

Lønnen er 850 ¥ (Ca. 43 dkk) i timen. Lønnen er minimumslønnen for Okinawa men med lave omkostninger for mad og bolig er det mere end rigeligt til at kunne spare sammen samtidigt med, at man slår sig løs på løjperne. 

Der er en række forskellige opgaver, der skal løses på et hotel, og når du arbejder, er det vigtigt at være fleksibel i dine ønsker omkring arbejde. Det er meget almindeligt at blive flyttet rundt til forskellige poster afhængigt af, hvor der mangler ansatte. 

Tjener, bartender og opvasker er typiske jobs for Working Holiday-rejsende. Her skal du tage dig af kunderne i restauranten, rydde af efter gæster og klargøre til det næste hold. 

Der skal selvfølgelig løbende gøres rent på værelserne, når de har været brugt. Her er det også mere end okay ikke at kunne særligt meget japansk, da man ikke er meget i kontakt med de besøgende gæster. 

Kan du en smule mere japansk er det muligt at udleje udstyr til stranden og poolen eller at være livredder for pool og strandområderne. 

Har du husket
din rejseforsikring?

Har du husket rejseforsikring?

Når du er afsted på Working Holiday på Okinawa og skal være afsted i op til et helt år, skal der en udvidet rejseforsikring til at dække – Så rejs aldrig uden!

Vi har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, der er vant til at sende Working Holiday-rejsende afsted og er godkendt ift. visumansøgning. 

Så er du godt dækket gennem et helt år i tilfælde af, at noget skulle ske undervejs. 

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 2,5 måned til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om Working Holiday Tokyo

Et Working Holiday-visa er en aftale mellem lande for at kunne udveksle kulturindtryk og samtidigt trække billig arbejdskraft til landet. Visaaftalen mellem Japan og Danmark fungerer således, at visaet er gældende i op til et år, hvor man er frit stillet ift. at arbejde og bo i landet. Du kan læse nærmere om, hvad Working Holiday er her.

Vi har samarbejde med en række såkaldet sharehouses, som er en billig indkvartering i en ellers dyr hovedstad. I huset bor der en masse andre fra hele verden, som man kommer til at dele en hverdag med. Her er der både Dorm Rooms og Twin Rooms. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Working Holiday-jobs er oftest ufaglærte jobs. Her får hoveddelen af de rejsende jobs som eksempelvis tjener, bartender, engelsklærer, børnepasser, model, flyttemænd eller lignende. Du kan læse mere om jobmulighederne på din rejse her.

Når man er afsted på Working Holiday er det ret almindeligt at komme hjem med flere penge end man tog afsted med eller at tage en større rejse rundt i landet til sidst. Lønnen i Japan er en del lavere end i Danmark, men den billige husleje i vores sharehouses gør det muligt at spare penge sammen samtidigt med at du er på eventyr. 

I princippet så kan man godt klare foranstaltningerne selv; men det er lidt sværere forhold i Japan sammenlignet med eksempelvis Working Holiday i Australien, New Zealand eller Canada. Og der er et par gode grunde til, hvorfor det kan være lidt en udfordring i Japan at klare helt alene.

  1. Japanerne er ikke særligt gode til engelsk.
   At oprette en bankkonto, registrere sig på det japanske borgerservice og generelt at have kontakt med myndighederne i Japan kræver et ret højt niveau af Japansk og en forståelse af, hvordan tingene foregår i Japan.
  2. Kulturelle forskelle mellem vesten og Japan. 
   Der er store kulturelle forskelle på Japan og Danmark.  Japan har bunkevis af kutymer og normregler, (eksempelvis når du skal gå til jobsamtale) som vi slet ikke er vant til i Danmark, men er enormt vigtige for japanere.
  3. Tokyo er en stor by og alene kan det være svært at bygge netværk.
   Da de fleste japanere ikke er særligt gode til engelsk, kan det være rart at have et netværk af andre internationale rejsende. 

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!