Torii Travels

Working
Holiday
Okinawa

27.500 kr.

Pakkepris:
27.500 kr.

Hvordan foregår Det?

I vores rejsepakke med Working Holiday Okinawa, får du mulighed for at arbejde på en paradisø med smukke omgivelser gennem hele sommersæsonen. Resortet ligger i første række ned til stranden, så du kan nyde nogle af de smukke omgivelser, mens du er på arbejde. 

Med Working Holiday Okinawa-pakken er du på sprogskole i Tokyo den første måned, hvorefter du som minimum forventes at arbejde 4 måneder på hotellet på Okinawa.

OBS – Visakrav: Dansk pas, ren straffeattest, sund og rask.

Boligforhold på Turen

Når du arbejder på resortet kommer du til at bo sammen med en anden ansat på et tomandsværelse for 13.000 ¥ (ca. 619 dkk) om måneden. Værelserne ligger i lejlighedskomplekser tæt ved resortet. Hotellet sigter altid efter at placere udenlandske ansatte sammen.

For 5000 ¥ om måneden (ca. 238 dkk) får du både frokost og aftensmad i cafeteriet på resortet. Både huslejen og betaling for mad bliver automatisk fratrukket din løn på resortet. 

Generelt

Næste afgange

Fredag d. 28. juni 2024

Inkluderet i rejsen

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

I pakken er der inkluderet en énvejs flybillet til Tokyo, hvor der er afhentning i lufthavnen. Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være lidt uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Ønskes en tur-retur-billet kan dette tilkøbes til pakken.

I løbet af den første periode vil der være en repræsentant med fra Torii Travels, der også venter på det nye rejsehold i lufthavnen. Herfra vil holdet i samlet flok blive fulgt til sharehouset

Efter den første måned på sprogskole i Tokyo er billetten til Okinawa også inkluderet. Her vil du blive hentet i lufthavnen og fulgt til din nye bolig.

Første måneds husleje i en af vores sharehouses er inkluderet i pakken. Her kommer du til at bo med andre danskere såvel som japanere og andre nationaliteter. Du kan læses mere om boligen her.

Efter den første måneds husleje, som er inkluderet i prisen, bliver du indlogeret i en bolig, som er tilhørende resortet. Her bor du sammen med andre ansatte til en billig husleje. 

Når du ankommer til Tokyo, vil du i de første 4 uger gå på sprogskole sammen med andre på samme japanskniveau som dig fra 9.10-12.40 mandag til fredag. Du kan læse mere om sprogskolen her.

Inden du starter på sprogskole i Tokyo, vil en repræsentant fra Torii Travels vise alle nye rejsende rundt i lokalområdet. Derudover vil vi også tage ud og spise for at se lidt af byen, hvor mad og drikke er inkluderet.

Som afslutning på introugen inviterer vi på endnu en omgang aftensmad samt en efterfølgende tur på japansk karaoke, hvor der også er drikke inkluderet

Når du ankommer, skal du registreres hos det lokale City Center, som er japanernes svar på borgerservice. Her skal du udfylde en række forskellige dokumenter, hvor en repræsentant fra Torii Travels hjælper dig med at udfylde dem korrekt.

Når du ankommer, skal du registreres hos det lokale City Center, som er japanernes svar på borgerservice. Her skal du udfylde en række forskellige dokumenter, hvor en repræsentant fra Torii Travels hjælper dig med at udfylde dem korrekt.

Ved ankomst får du udleveret dit metrokort, som kan bruges i alle metroer og toge i Tokyo. Der er tanket nok op til de første par ture rundt i byen. 

Når du skal ud på det japanske arbejdsmarked skal du selvfølgelig have en bankkonto. Her vil en af vores repræsentanter fra Torii Travels hjælpe dig med at blive oprettet i banken. 

Pensionen skal selvfølgelig afmeldes, da du nok ikke regner med at gå på pension i Tokyo – Her får du også den nødvendige hjælp til at få det gjort korrekt. 

Vi hjælper dig med at få oprettet et japansk telefonnummer på et billigt abonnement, så du både har data og telefontid til din tid i Japan. 

I Working Holiday Skiresort-pakken kan du blive garanteret et job inden din afrejse til Japan. Ansøgningen til job foregår inden afrejse. Du skal derfor bare møde op første dag og bliver herefter sat i sving med dit arbejde.

Inden afgang til Japan modtager du en pakke fra os med lidt forskelligt til din tur. Det er blandt andet hoodie, drikkedunk, japanske snacks og et hæfte med lidt generel info om turen.

Det er meget almindeligt at have sparet en masse penge sammen efter man har knoklet på sin nye japanske arbejdsplads. Herefter tager mange rundt i resten af Japan på en sidste rundtur. Vi kan hjælpe med at arrangere turen og give fifs til, hvilke steder, der kunne være sjove at besøge. 

Ikke inkluderet

Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Hvis du er helt sikker på din returdato kan dette tilføjes til pakkeprisen som en del af bookingen. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde en returbillet, når du befinder dig i Japan og gerne vil hjem.

Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Hvis du er helt sikker på din returdato kan dette tilføjes til pakkeprisen som en del af bookingen. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde en returbillet, når du befinder dig i Japan og gerne vil hjem.

Rejseforsikring skal købes separat. For at du er dækket for hele dit ophold er en almindelig rejseforsikring som udgangspunkt ikke nok. Vi har et samarbejde med Europæiske ERV Rejseforsikring, som kan købes separat efter booking af rejsen.

Der skal et par forskellige vacciner til for at rejse sikkert i Japan. Når du rejser gennem hos kan du få 10% på alle de nødvendige vacciner hos Danske Lægers Vaccinations Service inden du tager afsted. 

Der er ikke mad og drikke inkluderet som en del af opholdet. Vi afholder et par aftener med spise og drikke i løbet af den første uge, men derudover er maden ikke med i prisen. At spise ude i Japan er til gengæld billigt sammenlignet med danske priser. 

Der er ikke mad og drikke inkluderet som en del af opholdet. Vi afholder et par aftener med spise og drikke i løbet af den første uge, men derudover er måltider på egenbetaling. At spise ude i Japan er til gengæld meget billigt sammenlignet med danske priser. 

Efter første måned med sprogskole i Tokyo er der afgang mod Okinawa. Her vil du bo tæt på resortet for en billig husleje, som automatisk bliver fratrukket din løn

Alle, der opholder sig i Japan i mere end 3 måneder, skal være tilmeldt Japans National Health Insurance uanset om man i forvejen har rejseforsikring. Det koster ca. 70 kr. om måneden. Vi hjælper med at opsætte forsikringen, men ikke den løbende betaling.

Send en mail eller ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr.

Få et onlinemøde

Du kan booke et møde med os over Google Meet præcist når det passer dig

Din arbejdsuge

I løbet af en måned på resortet skal du forvente at have fri 6-8 dage. En normal arbejdsdag er 8 timer + en times pause (ubetalt) og er derfor mere end rigeligt til at få en hverdag til at hænge sammen – du kan endda spare penge sammen undervejs. 

På resortet er der en række forskellige jobs, du kan få som Working Holiday-rejsende. Det er meget almindeligt for et resort i Japan at have mange udenlandske besøgende fra især Australien. Derfor er der rig mulighed for at få et job, når man kan engelsk.

Arbejdsmuligheder på Hotellet

Lønnen er 853 ¥ (Ca. 41 dkk) i timen. Lønnen er minimumslønnen for Okinawa men med lave omkostninger for mad og bolig er det mere end rigeligt til at kunne spare sammen samtidigt med, at man slår sig løs i det tropiske. 

Der er en række forskellige opgaver, der skal løses på et hotel, og når du arbejder, er det vigtigt at være fleksibel i dine ønsker omkring arbejde. Det er meget almindeligt at blive flyttet rundt til forskellige poster afhængigt af, hvor der mangler ansatte. 

Tjener, bartender og opvasker er typiske jobs for Working Holiday-rejsende. Her skal du tage dig af kunderne i restauranten, rydde af efter gæster og klargøre til det næste hold. 

Der skal selvfølgelig løbende gøres rent på værelserne, når de har været brugt. Her er det også mere end okay ikke at kunne særligt meget japansk, da man ikke er meget i kontakt med de besøgende gæster. 

Kan du en smule mere japansk er det muligt at udleje udstyr til stranden og poolen eller at være livredder for pool og strandområderne. 

Har du husket
din rejseforsikring?

Har du husket rejseforsikring?

Når du er afsted på Working Holiday på Okinawa og skal være afsted i op til et helt år, skal der en udvidet rejseforsikring til at dække – Så rejs aldrig uden!

Vi har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, der er vant til at sende Working Holiday-rejsende afsted og er godkendt ift. visumansøgning. 

Så er du godt dækket gennem et helt år i tilfælde af, at noget skulle ske undervejs. 

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 75 dage til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om Working Holiday Tokyo

Et Working Holiday-visa er en aftale mellem lande for at kunne udveksle kulturindtryk og samtidigt trække billig arbejdskraft til landet. Visaaftalen mellem Japan og Danmark fungerer således, at visaet er gældende i op til et år, hvor man er frit stillet ift. at arbejde og bo i landet. Du kan læse nærmere om, hvad Working Holiday er her.

Den første måned er der inkluderet husleje i et af vores samarbejdspartneres sharehouse i Tokyo. I huset får man eget værelse og deler fællesarealer, køkken og bad med de andre i huset – heriblandt også andre danske rejsende, der rejser med Torii Travels. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Efter den første måneds sprogskole er der arrangeret et fly til Okinawa, hvor du bliver indlogeret i lejlighedskomplekser tæt på resortet, hvor du skal arbejde. Her deler du værelse med en anden ansat.

På Working Holiday Okinawa kommer du til at håndtere forskellige opgaver som får et resort til at løbe rundt. Det kan være tjener, køkkenhjælp/opvasker, housekeeping eller lignende. Afhængigt af dit japanskniveau er det også muligt at blive livredder eller receptionist. Som udgangspunkt kommer du til at veksle mellem de forskellige poster afhængigt af behovet for dagen på resortet. 

Som minimum kræver visakriterierne for Working Holiday-visaet, at du har enten 11.000 kr. stående på en konto og en returbillet eller, at du har 22.000 kr. stående på en konto, hvis ikke du har en returbillet. 

Du kan læse nærmere om, hvad du præcist skal budgettere til for et working holiday-ophold i dette blogindlæg.

Når man er afsted på Working Holiday er det ret almindeligt at komme hjem med flere penge end man tog afsted med eller at tage en større rejse rundt i landet til sidst. Lønnen i Japan er en del lavere end i Danmark, men den billige husleje og lave udgifter til mad gør det muligt at spare penge sammen samtidigt med, at du er på eventyr. 

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!