Torii Travels

Arbejde i Japan

INSPIRATION TIL DIN REJSE

Arbejde i japan

Dit arbejde i Japan bliver en stor del af dit working holiday-ophold og din hverdag i landet. Derfor skal det selvfølgelig også være noget du synes er fedt! Her på siden kan du finde info om og eksempler på almindelige WH-jobs.

Torii Travels

KLAR PÅ EVENTYR?

Torii Travels

Efter at have boet i Japan har vi taget spandevis af oplevelser og lokalkendskab med hjem i bagagen. Denne viden har vi samlet  i korte og læsevenlige artikler, så du kan få indblik i det rigtige Japan. 

Udforsk

Hvorfor arbejde i Japan?

At få lov til at arbejde i Japan er en helt speciel oplevelse sammenlignet med Danmark. Japanerne er et både meget høfligt og et meget arbejdsomt folkefærd, som du kan få lov at opleve på Working Holiday. At prøve kræfter med et spændende land som Japan er en unik mulighed for både at prøve nye muligheder og udfordringer af og giver samtidigt et kæmpe boost til CV’et. 

Uanset om du arbejder på restaurant, som butiksekspedient eller engelsklærer åbner du dørene for at få både andre internationale såvel som japanske bekendtskaber. Dine kollegaer bliver under din tur en stor del af din hverdag, hvor du får mulighed for at træne et helt nyt sprog og få venner for livet. 

arbejde i Japan
job i Tokyo

Hvordan er arbejdsmarkedet i Japan?

Japanere er som sagt enormt flittige, hvor ens arbejde fylder en stor del af hverdagen for mange. Derfor er de kollegiale bånd og arbejdspladsens stemning også meget vigtig på mange arbejdspladser. Arbejdsgivere og andre kolleger gør ofte meget ud af at lave ting med hinanden, hvor man også hurtigt vil føle sig som en del af holdet. 

Det er for mange ikke unormalt at arbejde 50 timer om ugen i Japan. Men bare rolig: Det behøver du slet ikke at matche på Working Holiday. Her kan du i dialog med arbejdsgivere godt selv strukturere, hvor meget du har lyst til at arbejde. Du har selv mulighed for at vælge, hvilket job du kunne tænke dig at søge, og har her også mulighed for at udarbejde en arbejdsplan med din chef.

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!