Torii Travels

Praktisk info

INSPIRATION TIL DIN REJSE

Selvom vi har samlet rigtig meget i vores pakker, så kan det måske fortsat være overskueligt præcist, hvad prisen bliver for hele den samlede tur. Udover ting, der er inkluderet i vores pakke, skal der nemlig være styr på nogle andre foranstaltninger også. Derfor har vi her i blogindlægget samlet et overblik over alle de udgifter, der er vedrørende at skulle på et Working Holiday-ophold til Japan.

Vacciner til Japan

Det kræver et par rejsevacciner at tage til Japan. Prisen her varierer afhængig af, hvorvidt man har stivkrampe og hepatitis B vaccinerne i forvejen. Vi har et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du får 10% rabat på vacciner, når du rejser med Torii Travels, så du trygt kan rejse i Japan. Som udgangspunkt er alle vaccineret mod stivkrampe fra børnevaccinationsprogrammet, så det kun kræver en evt. revaccination. Det er også en god idé med en vaccine mod japansk hjernebetændelse, som de færreste har i forvejen, hvis ikke man før har været i Sydøstasien. Vi anbefaler at få vaccinen, hvis man skal være i landet for en længere periode og især på rejser over 6 måneder. Stivkrampe er som udgangspunkt kun 1 stik for revaccination, Hepatitis B kan gøres på 2 eller 3 stik afhængigt af dosis og anden vaccination og den japanske hjernebetændelse er 2 stik for at være dækket på din rejse. Vi anbefaler at du snakker med en fagprofessionel ift. dine vaccinationer. Du kan booke tid til vaccination hos Danske Lægers Vaccinations Service her.

Rejseforsikring på Working Holiday

Rejseforsikringen du skal have, når du er afsted i en længere periode er ofte ikke inkluderet i din almindelige rejseforsikring. Derfor skal man på Working Holiday have en udvidet rejseforsikring. Vi har et samarbejde med Europæiske ERV Rejseforsikring, der er godkendt ift. visumansøgning til den japanske ambassade og desuden vandt Årets Rejseforsikring 2022 af rejseforsikringsguiden.dk – så er du godt dækket under hele turen. Prisen afhænger selvfølgelig af eventuelle tilvalg til forsikringen. Skal du stå på ski vil den stige en del men er ellers som udgangspunkt omkring 500 kr. pr. måned. Du kan læse nærmere om, hvad der er dækket og den endelige pris her.

Flybillet hjem til Danmark

Flybilletten til Japan er med i alle vores Working Holiday-pakker. Rejsen hjem er til gengæld ikke inkluderet, da mange af vores rejsende inden afgang ikke er sikre på, hvor længe de ønsker at blive i Japan. Vi anbefaler, at man ikke booker nogen billet hjem, da der kan ske meget undervejs. Måske ønsker man at blive længere end først antaget eller også kan der opstå uventede situationer, der gør, at man ønsker en tidligere hjemrejse. Desuden er det kun muligt at booke flybilletter 12 måneder frem, så vi ikke kan booke et 12-måneders ophold før afrejse, da flybilletten til Japan bookes ca. 2,5 måneder før afrejse. Er man dog på forhånd helt sikker på sin rejse tilbyder vi også at booke flybilletten hjem til en skarp pris.

Ift. flybilletter er det vigtigt at være opmærksom på visareglerne for flybilletter: Booker man en énvejsbillet uden returbillet skal man have en bankudskrift, der viser min. 22.000 kr. på kontoen, hvor man med en returbillet kun skal fremvise en bankudskrift med min. 11.000 kr. Du skal altså ikke af med pengene, men bare vise, at du har dem til rådighed. Det er ambassadens måde at sikre, at man har midler til at købe en returbillet efter ankomst til Japan, hvis man rejser ind i landet uden en booket tur hjem.

Hvad koster et komplet Working Holiday-ophold?

I vores pakker er den første måneds husleje inkluderet, hvilket vil sige, at man først skal begynde at betale husleje fra anden måned. Det kræver dog selvfølgelig nogle penge at kunne overleve det første stykke tid før man får sin første løn. Her anbefaler vi at man har mindst 15.000, så man ikke skal stresse al for meget med at finde et job.

Dermed vil et samlet budget til Working Holiday Tokyo se ud som følger:

  • Rejsepakke til Torii Travels = 24.400
  • Rejseforsikring = ca. 5.500 kr.
  • Japansk Hjernebetændelse vaccine = ca. 2.300 kr. 
  • Dermed samlet budget = 32.000 + Lommepenge og evt. ekstra vacciner

 

Det kan være, at du tænker, det lyder da godt nok dyrt?

Hos Torii Travels stræber vi efter at gøre det så billigt som muligt at opleve Japan. Hvis man sammenligner vores Working Holiday-pakker med en rundrejse i Sydøstasien/Japan, vil man for samme pris ikke dække meget mere end flybilletter, vacciner og lidt hjælp til at arrangere rejsen. 

I ovenstående pris får du altså både en måneds husleje, vacciner, fly, sprogskole, rejseforsikring, jobcoaching, hjælp til visa, bank, SIM-kort samt tilgængelig hjælp i et helt år og et fantastisk netværk af andre Working Holiday-rejsende. Dertil er Working Holiday også en enormt fed måde at rejse på, da man kan finansiere turen undervejs gennem sit arbejde og samtidigt ikke gå glip af alle oplevelserne. Afhængigt af dine arbejdstimer kan du derfor gå i nul, få penge til at rejse undervejs eller komme hjem med mere, end du tog afsted med. 

Inspiration til din rejse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på spændende rejsetips, events og meget andet

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!