Torii Travels

Sprogrejse
i Japan

Går du med drømmen om at prøve kræfter med et helt nyt sprog? Og vil du samtidigt gerne have den fulde oplevelse med alt, hvad der hører til af kultur og oplevelser? Så læs med her, hvordan en sprogrejse i Japan foregår, og hvad den har at byde på!

Sprogrejse
Sprogrejse i Japan
Sprogrejse i Tokyo

At lære et fremmed sprog fra bunden kan være noget af en mundfuld – især med et sprog som japansk, der er meget fjernt fra dansk og engelsk. Derfor er en af de hurtigste og nemmeste måder at lære japansk selvfølgelig ved at opholde sig i Japan på en sprogrejse.

Her hos Torii Travels sender vi løbende hold afsted til at starte på sprogrejse sammen i verdens største by, Tokyo, så man kan prøve den perfekte balance mellem undervisning og eventyr. Du kan læse mere om vores rejsepakker her:

Her på siden kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om en sprogrejse i Japan.

Hvorfor tage
på sprogrejse i Japan?

At tage på sprogrejse er en gylden mulighed for at få en dybere indsigt i et lands udtryk og kultur. Samtidigt med at være ude at opleve attraktioner og seværdigheder bliver man også i stand til at snakke med de lokale og møde dem i øjenhøjde. I et land som Japan, hvor engelskniveauet hos en stor del af indbyggerne er begrænset, er en sprogrejse derfor en helt fantastisk måde at opleve Japan på, hvis man skal undgå den turistede version af landet.

Så ønsker du at bestille sushi i Shinjuku, synge japanske hits til karaoke eller bare mingle med japanere på den lokale izakaya så er en sprogrejse i Tokyo helt sikkert noget for dig!

Vi tilbyder lige nu to forskellige varigheder af sprogrejser i Tokyo:

Hvad koster en
sprogrejse til japan?

Sprogrejser kan fås i alle forskellige prisklasser. Vores rejsepakker sigter efter den gyldne middelvej mellem at gøre det billigt samtidigt med, at du kommer på en sprogskole af høj kvalitet og får rammer omkring din rejse, så du kan få det fedeste eventyr i den japanske hovedstad. 

Når du rejser med Torii Travels koster en sprogrejse 29.500 kr. for en varighed á 1 måned og 54.300 kr. for en sprogrejse på 3 måneder. Inkluderet i prisen er huslejen for hele opholdet, sprogskolen og bogmaterialer, flybilletter tur/retur og fælles arrangementer for gruppen, der tager afsted. Du skal bare sørge for lommepenge til turen – Resten har vi styr på.

Vi skaber balancen mellem tryghed og eventyr

Kan jeg komme
på Sprogskole?

En sprogrejse til Tokyo er for alle aldre. Det typiske spænd for deltagere på sprogrejser er mellem 18-30 år, da det er visakravet for Working Holiday-visaet. Folk på både sprogrejse og Working Holiday vil deltage på det samme japanskhold, så man også starter sammen med andre fra Danmark. Men på sprogrejse er der intet visakrav, så både yngre og ældre deltagere er også mere end velkomne til at deltage. 

Holdene, der starter sammen på sprogskolen (Som du kan læse nærmere om her), er på begynderniveau af japansk. Så kan du intet eller lidt japansk er dette en oplagt mulighed at få lov at træne sproget på – og så kan du gøre det i fællesskab med andre rejsende!

Sprogrejse japansk

Hvordan kommer jeg
afsted på sprogrejse?

Når du skal afsted på sprogrejse, er der selvfølgelig en række forskellige ting, der skal være styr på. Hvordan med vacciner, hvad med rejseforsikring, kan jeg få simkort osv. osv. 

Når du rejser med os på sprogrejse skaber vi de trygge rammer for, at du kan få en fed oplevelse. Vi sørger for flybilletter, sprogskole, aktiviteter når  i ankommer, at du får et simkort og at du bliver fulgt fra lufthavnen, når du lander og til sprogskolen, når i starter. Kort sagt: Du skal bare pakke kufferten, og så er du klar til at nyde dit japanske eventyr.

Læs nærmere her om vores sprogrejse på 1 måned og vores sprogrejse på 3 måneder.

sprogrejse i udlandet

Har du andre
spørgsmål?

Hvis du sidder inde med spørgsmål om sprogrejser eller Japan, kan du indtaste dine informationer her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!