fbpx
Torii Travels

Vores events

Skal du med til vores næste event?

Vi afholder løbende events på vores kontor i Aarhus, til konferencer og på gymnasier, hvor vi fortæller om at bo i Japan, lære sproget og have en dagligdag i verdens største by, Tokyo! Du kan her på siden finde datoer og nærmere info for, hvornår du kan høre mere om Working Holiday og sprogrejser i Japan.

 

Kommende events

Aarhus C

Prøv en skisæson i Japan

Hør mere om at bo og arbejde på et skiresort i Japan, og hvordan du kan komme afsted! Tilmeld dig her

For skisportsudøvere er Japan et mekka af sne og oplevelser. Her kan du få puddersne på pisterne og besøge de varme kilder over vintersæsonen. Kom med til vores event, hvor vi vil snakke om, hvordan du kan få et arbejde på et skiresort i Japan på et working holiday visa. Arbejdsmulighederne består af alt fra skiguide og løjpepasser til receptionist og tjener på resortet. Der vil blive serveret kaffe og snacks til eventet. 

Hvor: Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus C
Hvornår: 7. juni kl. 19-20
Pris: Gratis

Tilmeld dig i formularen her så vi ved, hvor meget kaffe vi skal brygge. 

event japan

Tilmeld dig i formularen her så vi ved, hvor meget kaffe vi skal brygge. 

Tilmeld dig
eventet her

Tilmeld dig eventet "På Eventyr I Japan" her.

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!