Torii Travels

Sprogskole
i Japan
3 Måneder

54.300 kr.

Pakkepris:
54.300 kr.

Lær japansk på sprogskole i Tokyo

Prøv et ophold på tre måneder i Tokyo, hvor du kan få lov at prøve kræfter med det japanske sprog! Her kan du få en fantastisk kombination af undervisning og fritid. Formiddagen er afsat til undervisning i japansk, hvor du om eftermiddagen og i weekenden på egen hånd kan undersøge alt, hvad Japan har at byde på. Din fritid er også den perfekte mulighed for at blive endnu skarpere til at bruge japansk, når du skal bestille sushi på restaurant eller booke en tur til karaoke. Så hvad venter du på?

Du kommer til at bo og rejse sammen med andre danskere. Vi sender hold samlet afsted, så du fra start har nogle at følges med, når du skal på opdagelse i Japan.

Du kan læse nærmere om, hvad en sprogrejse i Japan indebærer her.

Generelt

Næste afgange

Fredag d. 28. juni 2024

Fredag d. 27. september 2024

Fredag d. 3. januar 2025

Inkluderet i rejsen

Inden du tager afsted, skal du have godkendt et Working Holiday-visa ved den japanske ambassade i København. Vi hjælper med at udfylde de nødvendige dokumenter, så du trygt kan komme afsted.

I pakken er der inkluderet en flybillet til Tokyo, hvor du vil blive fulgt fra lufthavnen og til din bolig. Efter endt sprogskole er returbilletten til Danmark også inkluderet. 

I løbet af den første periode vil der være en repræsentant med fra Torii Travels, der også venter på det nye rejsehold i lufthavnen. Herfra vil holdet i samlet flok blive fulgt til sharehouset

Huslejen for hele opholdet er inkluderet i prisen. Du vil her komme til at bo i en af de sharehouses vi har tilgængelige, hvor du har dit eget værelse og deler køkken og bad med de andre i huset. Her kommer du til at bo med andre danskere såvel som japanere og andre nationaliteter. Du kan læse mere om boligen her.

Undervisningen er fordelt over 12 uger, hvor du vil gå i klasse med andre rejsende, der også er på sprogrejse eller Working Holiday såvel som andre nybegyndere i japansk. Undervisningen foregår mandag til fredag kl. 9.10-12.40 alle dage. 

Inden du starter på sprogskole vil en repræsentant fra Torii Travels vise alle nye rejsende rundt i lokalområdet. Derudover vil vi også tage ud og spise for at se lidt af byen, hvor mad og drikke er inkluderet.

Som afslutning på introugen inviterer vi på endnu en omgang aftensmad samt en efterfølgende tur på japansk karaoke, hvor der også er drikke inkluderet

Når du ankommer, skal du registreres hos det lokale City Center, som er japanernes svar på borgerservice. Her skal du udfylde en række forskellige dokumenter, hvor en repræsentant fra Torii Travels hjælper dig med at udfylde dem korrekt.

Ved ankomst får du udleveret dit metrokort, som kan bruges i alle metroer og toge i Tokyo. Der er tanket nok op til de første par ture rundt i byen. 

Når du skal begå dig i Tokyo er det en kæmpe fordel at have adgang til internet. Derfor er der inkluderet et simkort, der dækker hele dit ophold med data. Simkortet får du umiddelbart efter ankomst, så det kan bruges under hele turen. 

Inden afgang til Japan modtager du en pakke fra os med lidt forskelligt til din tur. Det er blandt andet hoodie, drikkedunk, japanske snacks og et hæfte med lidt generel info om turen.

Hvis du ønsker at rejse rundt i Japan efter endt sprogskole er vi også til rådighed. Vi kan hjælpe med at arrangere turen og give fifs til, hvilke steder, der kunne være sjove at besøge. Dette skal dog aftales inden booking af flybilletter.

Når du har gennemført sprogskolen vil du få udleveret et diplom som bevis på din deltagelse på sprogkurset. Dette kan bruges i senere jobansøgninger eller lignende forhold. 

Ikke inkluderet

Pakken indeholder ikke tur-retur, da det for mange rejsende kan være uklart, hvornår man ønsker at vende kursen mod Danmark igen. Hvis du er helt sikker på din returdato kan dette tilføjes til pakkeprisen som en del af bookingen. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde en returbillet, når du befinder dig i Japan og gerne vil hjem.

Rejseforsikring skal købes separat, hvis ikke du er dækket i forvejen. Vi har et samarbejde med Europæiske ERV Rejseforsikring, som du kan tilkøbe i forbindelse med booking af rejsen. 

Der skal et par forskellige vacciner til for at rejse sikkert i Japan. Når du rejser gennem hos kan du få 10% på alle de nødvendige vacciner hos Danske Lægers Vaccinations Service inden du tager afsted. 

Der er ikke mad og drikke inkluderet som en del af opholdet. Vi afholder et par aftener med spise og drikke i løbet af den første uge, men derudover er maden ikke med i prisen. At spise ude i Japan er til gengæld billigt sammenlignet med danske priser. 

Der er ikke mad og drikke inkluderet som en del af opholdet. Vi afholder et par aftener med spise og drikke i løbet af den første uge, men derudover er maden ikke med i prisen. At spise ude i Japan er til gengæld billigt sammenlignet med danske priser. 

Send en mail eller ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr

Få et onlinemøde

Du kan booke et møde med os over Google Meet præcist når det passer dig

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 75 dage til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om sprogskoleophold i Tokyo

Vi har samarbejde med en række såkaldte sharehouses, som er en billig indkvartering i en ellers dyr hovedstad. I huset bor der de danskere man rejser med og en masse andre fra Japan og resten af verden, som man kommer til at dele en hverdag med. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Sagtens! I løbet af året sender vi en række hold afsted til opstart på sprogskolen. Du vil derfor tage afsted fra Danmark sammen med en gruppe, der har valgt samme sprogskolestart, som dig selv. I løbet af de første par dage vil der være ryste-sammen-arrangementer, hvor du kan lære alle de andre at kende. Derudover er der også andre danskere afsted på Working Holiday, som bor i Tokyo i længere tid ad gangen. Der vil derfor altid være mulighed for at stifte nye bekendtskaber, der er i samme båd som dig. 

I løbet af tre måneder på sprogskole vil du få kendskab til en række af de mest basale ting i det japanske sprog. Her lærer du de to alfabeter hiragana og katakana og en stor andel af de mest anvendte kanji-tegn.  Du vil være i stand til at stable en samtale på benene på japansk og holde den kørende. 

Undervisningen foregår om formiddagen, så man har samtlige eftermiddage frie til at udforske lige præcist, hvad du har lyst til, når du er afsted. Weekenderne er også ledige, hvis man vil tage nogle længere ture ud af byen. Vi står altid til rådighed, hvis du mangler inspiration eller tips til fede oplevelser.

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!