fbpx
Torii Travels

Sprogskole
i Japan
3 Måneder

54.300 kr.

Pakkepris:
54.300 kr.

Lær Japansk på sprogskole i Tokyo

Prøv et ophold på tre måneder i Tokyo, hvor du kan få lov at prøve kræfter med det japanske sprog! Her kan du få en fantastisk kombination af undervisning og fritid. Formiddagen er afsat til undervisning i japansk, hvor du om eftermiddagen og i weekenden på egen hånd kan undersøge alt, hvad Japan har at byde på. Din fritid er også den perfekte mulighed for at blive endnu skarpere til at bruge japansk, når du skal bestille sushi på restaurant eller booke en tur til karaoke. Så hvad venter du på?

Næste sprogskolestart: 5. juli 2023
(Afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

Opstarter derefter:  5. oktober 2023, 10. januar 2024 og April 2024.
(Alle med afrejse til Tokyo ca. en uge før sprogskolestart)

Du kan læse nærmere om, hvad en sprogrejse i Japan indeholder her.

Pris: 54.300

Generelt

Pris

*fly tur-retur inkluderet

54.300 kr.

Alder

Alle

Varighed

3 måneder


Visakrav

Dansk pas
Ren straffeattest
Sund og rask

Hvad er inkluderet?

I pakken er der inkluderet en flybillet til Tokyo, hvor du vil blive fulgt fra lufthavnen og til din bolig. Efter endt sprogskole er returbilletten til Danmark også inkluderet. 

I sprogskolepakken får du også tre måneders husleje inkluderet i prisen i en af vores sharehouses, hvor andre rejsende også bor. 

Undervisningen er fordelt over 12 uger, hvor du vil gå i klasse med andre rejsende, der også er på sprogrejse eller Working Holiday såvel som andre nybegyndere i japansk. Undervisningen foregår mandag til fredag kl. 9.10-12.40 alle dage. 

Når du skal begå dig i Tokyo er det en kæmpe fordel at have adgang til internet. Derfor er der inkluderet et simkort, der dækker hele dit ophold med data. Simkortet får du umiddelbart efter ankomst, så det kan bruges under hele turen. 

Efter ankomst til din bolig i Japan vil der, på en af de følgende aftener, blive afholdt et arrangement med spisning og efterfølgende aktivitet, hvor du kan få lov at lære de andre rejsende fra Danmark at kende. Aktiviteten afgøres af jer, som er ankommet sammen, men kan eksempelvis være karaoke, arkade eller sightseeing. 

Det er for nogle også et ønske at rejse videre rundt i Japan efter endt sprogskole. Vi kan hjælpe med at arrangere turen og give gode tips til, hvilke steder, der er fede at besøge for lige præcis dig. Det skal dog arrangeres i forvejen, da vi bestiller returbilletten til Danmark inden afgang til Japan.

Pris: 54.300

sprogskole i Tokyo

Sprogskolen, har i denne pakke 12 ugers undervisning. Her vil du få dækket de mest basale sprogkundskaber og fraser. Derudover får du lov at dykke længere ned i skriftsproget samt mere avancerede sætninger og spørgsmål. Efter opholdet vil du være rigeligt i stand til at holde en samtale kørende på japansk.

Du kan læse mere om sprogskolen og, hvad du lærer i løbet af undervisningen her:

Send os en mail

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit eventyr.

Få et telefonmøde

Du kan booke et møde med os over telefon præcist når det passer dig

Betalingsbetingelser

Når der bestilles, og du har fået tilrettelagt din rejse, som du gerne vil, sendes en faktura på 1. rate á 6500 kr.
2. rate, som er det resterende beløb, betales senest 75 dage før afrejse.

Aflyser du turen med mere end 75 dage til afrejse kan du få 2. rate tilbagebetalt, hvis den er overført. 1. rate á 6500 kr., har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale, da sprogskolepladsen købes ved bestilling.

Aflyser du turen med mindre end 2,5 måned til afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at tilbagebetale det overførte beløb grundet bookingomkostninger til bolig og fly.

Du kan læse nærmere om handelsbetingelserne her:

FAQ

De mest almindelige spørgsmål om Working Holiday Tokyo

Vi har samarbejde med en række såkaldte sharehouses, som er en billig indkvartering i en ellers dyr hovedstad. I huset bor der de danskere man rejser med og en masse andre fra Japan og resten af verden, som man kommer til at dele en hverdag med. Du kan læse mere om boligmulighederne her.

Sagtens! I løbet af året sender vi en række hold afsted til opstart på sprogskolen. Du vil derfor tage afsted fra Danmark sammen med en gruppe, der har valgt samme sprogskolestart, som dig selv. I løbet af de første par dage vil der være en ryste-sammen-aften, hvor du kan lære alle de andre at kende. Derudover er der også andre danskere afsted på Working Holiday, som bor i Tokyo i længere tid ad gangen. Der vil derfor altid være mulighed for at stifte nye bekendtskaber, der er i samme båd som dig. 

I løbet af tre måneder på sprogskole vil du få kendskab til en række af de mest basale ting i det japanske sprog. Her lærer du de to alfabeter hiragana og katakana og en stor andel af de mest anvendte kanji-tegn.  Du vil være i stand til at stable en samtale på benene på japansk og holde den kørende. 

Undervisningen foregår om formiddagen, så man har samtlige eftermiddage frie til at udforske lige præcist, hvad du har lyst til, når du er afsted. Weekenderne er også ledige, hvis man vil tage nogle længere ture ud af byen. Vi står altid til rådighed, hvis du mangler inspiration eller tips til fede oplevelser.

Har du andre spørgsmål?

Ring på 42 40 96 68 eller send os en besked.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Book din rejse nu!

Ved at udfylde formularen nedenfor booker du din tur. Efter du har udfyldt formularen, kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi i dialog med dig endeligt planlægger din tur samt gennemgår de forskellige skridt indtil afrejse. 

Vi glæder os til at sende dig/jer afsted!

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!