Torii Travels

Sightseeing

INSPIRATION TIL DIN REJSE

Karaoke (カラオケ) er oprindeligt en japansk opfindelse og det er stadig en helt vildt populær aktivitet, når japanerne selv går i byen. Det er svært at dreje om et gadehjørne uden at støde ind i en karaokebar, når man bevæger sig rundt i byen. Får du muligheden for at tage på karaokebar med venner – måske især med japanere – så er der ingen tvivl om at du skal gribe chancen. Det er hele oplevelsen værd.

Om karaokebar

Man betaler normalt for en halv time af gangen og prisen er tit meget overkommelig. Priser afhænger selvfølgelig af placering og tid på døgnet, men som regel er prisen 400-500 ¥ pr. halve time. Når man har valgt hvor mange timer man ønsker, bliver man tildelt et lille rum med sofaer, bord og tv. Det er muligt at tilkøbe mad og drikke undervejs og endda en “all you can drink”-menu. Og hvis du sidder og frygter at du ikke lige kan forfærdeligt mange japanske sange, så kan vi berolige med at sige, at maskinerne ofte har alt mellem himmel og jord. Det er altså både sange på engelsk og japansk. Ønsker du at skråle med på alt fra Queen til Gili eller Hansi Hinterseer, så er det ingen begrænsning.

Kommer du til karaokebaren inden kl. 19 er der mange, der har “early bird”-priser. Her kan du spare en masse penge, hvis ikke det skal være et aftenforetagende. Karaokebarer er faktisk populære både som et aftenforetagende fredag aften, men også søndag eftermiddag helt ædru.

Og som et lille tip: Det er som officiel regel ikke muligt at medbringe egne drikkevarer. Det er dog på ingen måde umuligt. De kommer nemlig ikke og tjekker op på jer undervejs, mens i har lokalet. Så ønsker du en øl eller tredive mens du giver den fuld gas til Dancing Queen er der ikke rigtigt noget der stopper dig.

Inspiration til din rejse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på spændende rejsetips, events og meget andet

Brug for hjælp?

Vores hold sidder altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du kunne ske at have i forhold til din rejse. Send os en besked nedenfor og så vender vi tilbage hurtigst muligt!